U sklopu projekta „Mirovina u pokretu“, sufinanciranog sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu programa očuvanja zdravlja i prevencije bolesti, osim predavanja razičitih medicinskih specijalnosti i subspecijalnosti i odgovarajućih besplatnih liječničkih pregleda, predviđen je i značajan broj fizoterapeutskih radionica.

Osim fizioterapeutskih radionica koje se održavaju četvrtkom od 16,30 sati na SRC “Grana-Klaka”, Al. B. Jurišića, Studenski Grad, dana 16.06.2021. (srijeda), organiziramo fizioterapeutsku radionicu tradicionalne kineske medicine – akupresura i refleksoterapija, koja će se održati u dvorani Nezavisnog sindikata znanosti, ugao ulice F.Andrašeca i Šarengradske, s početkom u 18:00 sati. Prijavite svoj dolazak na: 099/499 9321.

Voditeljica  radionice je Tatjana Rutonić, voditeljica seminara Akupresure i Kraniosakralne tehnike, dugogodišnja voditeljica vježbi za kralježnicu, osnivačica Shiatsu škole Hara u Zagrebu, predavač i na međunarodnim konferencijama te autorica više priručnika na tu temu.

Nakon ove uvodne radionice, organizirati ćemo i radionice za manje skupine, na kojima ćete naučiti kako si sami možete pomoći korištenjem raznih tehnika. Ako nam to dopuste epidemiološki uvjeti manje radionice planiramo od kraja kolovoza organizirati u prostorijama naše Udruge. O svemu ćemo vas obavijestiti na vrijeme.

Uvod u tradicionalnu kinesku medicinu – akupresura i refleksoterapija