U sklopu projekta „Mirovina u pokretu“ nastavljamo s novim zanimljivim predavanjem o prevenciji ginekoloških problema kod žena i prevenciji bolesti prostate u muškaraca koje će održati dr. med. Danijel Bursač iz KB Merkur i to dana:

– 09.ožujka (utorak) od  16-18 sati na adresi Mjesni odbor Sloboština, Varićakova 11 (rezervirajte svoje mjesto na predavanju na 092/2688-905), i

– 12. ožujka (petak) od 17-19 sati na adresi Mjesni odbor Studentski Grad, Milovana Gavazzzija iza broja 5 (rezervirajte svoje mjesto na predavanju na 098/784-848).

Nakon predavanja imati ćete mogućnost razgovarati s liječnikom, pokazati mu svoju liječničku dokumentaciju i zatražiti od njega savjet. U suradnji sa specijalističkim ordinacijama prema sugestiji liječnika i vašim potrebama organizirati ćemo specijalističke preglede koji će biti financirani iz sredstava projekta “Mirovina u pokretu”.

Ako prvi puta dolazite na predavanje molimo obavezno ponesite odrezak od mirovine (ili rješenje o mirovini) i osobnu iskaznicu.

Kako na predavanjima radi epidemioloških mjera može biti određen broj osoba molimo Vas da svoje mjesto na željenom predavanju rezervirate na navedene telefone ovisno o lokaciji na kojoj želite sudjelovati predavanju.

 

Prevencija zdravlja – novo predavanje