Zagrebačka udruga umirovljenika MUP RH, zajedno s partnerom, Udrugom umirovljenika Novi Zagreb, započela je provedbu projekta „Mirovina u pokretu“ kojim se žele ojačati kapaciteti Udruge i unaprijediti kvaliteta života, Vas – naših članova, uključivanjem u programe tjelesne i psihofizičke aktivnosti, programe očuvanja zdravlja i prevenciji bolesti te programe organiziranih rekreativnih i edukativnih aktivnosti.

Vrijednost projekta je: 1.432.473,00 kuna, a 85% sredstava sufinancirano je iz proračuna EU (Europski socijalni fond) te 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Projekt se provodi u razdoblju od dvije godine, od 19. listopada 2020. do 18. listopada 2022. godine.

Projektom „Mirovina u pokretu“ za Vas smo pripremili niz zanimljivih i sadržajnih aktivnosti, a trošak sudjelovanja na istima u cijelosti se financira iz sredstava projekta.

Očekujemo Vas na 10 radionica „U toplice po zdravlje“ s vježbama u bazenu pod vodstvom i nadzorom fizioterapeuta, 40 predavanja doktora medicine, različitih specijalizacija i subspecijalizacija, 80 fizioterapijskih radionica pod vodstvom fizioterapeuta, 110 preventivnih zdravstvenih pregleda (dermatolog, oftamolog, fizijatar, kardiolog, gastroenterolog, i dr.) te 24 jednodnevna izleta.

Mirovina u pokretu